Duik mee bij de gezelligste Nieuwjaarsduik van Nederland!

Op 1 januari organiseert St(r)andplaats Nederzandt wederom een te gekke Nieuwjaarsduik! De duik bij Nederzandt start pas om 15:00 uur, dus je kunt lekker uitslapen! Het is daarnaast de enige Nieuwjaarsduik in Nederland met een oergezellige Elfstedentochtsfeer dankzij alle leuke kraampjes met koek & zopie, de vette beats van de Nederzandt DJ en lekkere livemuziek!

Programma duik:

13.30 uur             Start inschrijvingen op het terras bij St(r)andplaats Nederzandt. 15.00 uur             Start duik op het strand aan de Langevelderslag.

Deelname is € 4,00 p.p. (ter plekke contant te betalen) en is inclusief:

  • Unox muts
  • Unox oorkonde (zolang de voorraad strekt)
  • Erwtensoep na afloop
  • Speciaal ontworpen bronzen of zilveren Nieuwjaarsduikmedaille (alleen bij Nederzandt, zolang de voorraad strekt)
De opbrengsten gaan naar de Stichting Outdoor4Disabled.duik-mee-in-noordwijk

Bereikbaarheid & parkeren:

De super gezellige duik bij Nederzandt trekt altijd veel bezoekers aan. Daarom adviseren wij bezoekers zoveel mogelijk op de fiets te komen. Kom je toch liever met de auto? Houd er dan rekening mee dat je op tijd vertrekt, zodat je zeker weet dat je de duik niet mist! Je kunt parkeren op het ruime parkeerterrein naast de locatie. In de maanden van april tot en met september kun je hier parkeren voor € 2,00 per auto per dag.

Waarom duiken bij Nederzandt?

Uitslapen, genieten in de hottub, glühwein, warme chocolademelk en live muziek… Mis de meest sfeervolle Nieuwjaarsreceptie van de Bollenstreek niet!