Bruiloften

Trouwen aan het strand

Nederzandt organiseert vele bruiloften per jaar op onze prachtige, ongedwongen, unieke en officiële trouwlocatie in Noordwijk aan Zee. Dromen jullie van een bruiloft aan het strand? Onze Weddingplanner adviseert jullie graag over de mogelijkheden en wat voor bruiloft het beste bij jullie past.

Bespreek je wensen met onze wedding planner

Strandplaats Nederzandt

Onze unieke trouwlocatie is gelegen middenin een schitterend natuurgebied aan de Langevelderslag. Géén standaard strandlocatie op een drukke boulevard, maar Trouwen-Strand-Noordwijkgelegen in een oase van rust zonder andere locaties in de omgeving én met een prachtig uitzicht op de duinen! Willen jullie in alle rust trouwen met jullie voeten in het zand? Dan is St(r)andplaats Nederzandt de locatie voor jullie! Strandplaats Nederzandt

Feesten tot 01.00 uur

Houden jullie wel van een feestje? Dan is het goed om te weten dat St(r)andplaats Nederzandt de enige strandtrouwlocatie in Noordwijk aan Zee is waar jullie tot 01.00 uur kunnen feesten! Bij andere strandlocaties is het uiterlijk tot 00.00 uur toegestaan om een trouwfeest geven. Dit heeft de gemeente Noordwijk zo bepaald.

Trouwen in de winter

Bij St(r)andplaats Nederzandt is het zelfs mogelijk om in de winter te trouwen in het sfeervolle Winterland Nederzandt! Met twinkelende lichtjes, dennenbomen, gezellige vuurtjes, knusse schapenvelletjes, houtsnippers, (nep)sneeuw en meer winters schoon wanen jullie je in een prachtig Winterwonderland. Als jullie ervoor kiezen om in Winterland Nederzandt te trouwen gaan jullie zonder twijfel een originele en onvergetelijke bruiloft tegemoet. Jullie kunnen dan ook een verrassende entree maken door te arriveren in de unieke Nederzandtse arrenslee die wordt getrokken door prachtige paarden.

Professioneel en betrouwbaar

St(r)andplaats Nederzandt beschikt over het Keurmerk Trouwen van NTBO (Nederlands TrouwBranche Organisatie) en is runner-up van de Dutch Wedding Award Beste Trouwlocatie van Nederland. 

Weddingplanners

Zowel een intieme bruiloft als een grote bruiloft met een spetterend feest kunnen jullie met een gerust hart aan ons team overlaten, waarbij wij altijd rekening houden met jullie wensen én budget. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring om van jullie bruiloft een onvergetelijk succes te maken!

Onze Weddingplanners zijn iedere dag bereikbaar en helpen jullie graag verder bij het plannen van jullie grote dag bij St(r)andplaats Nederzandt! Maak een afspraak, laat jullie rondleiden op onze trouwlocatie en ontdek de eindeloze mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact op