Sushi Workshop

Dol op sushi? Leer het zelf maken tijdens onze sushi workshop!Ben je ook zo dol op sushi en wil je het graag zelf leren maken? Dan is de sushi workshop écht iets voor jou!

Onze partner Sushi Class leert je in een handomdraai de lekkerste sushi te bereiden! Je kunt kiezen tussen 3 sushi workshops en leert daarin verschillende soorten sushi te maken. Na het maken, komt natuurlijk het allerleukste onderdeel van de workshop: het opeten van de homemade sushi! Tijdens de Sushi Class krijg je ook uitleg over enkele Japanse gebruiken. 

Vegetarische sushi

Is er iemand in het gezelschap die geen visliefhebber is? Geen probleem! Er zijn meer dan genoeg ingrediënten om vegetarische sushi te maken zoals roomkaas en avocado. Ook als je een glutenallergie hebt, kun je gerust meedoen met de sushi workshop! Alle sushi is glutenvrij.

Sushi meenemen naar huis

Tijdens de Sushi Class maak je genoeg sushi om tijdens de workshop te eten, maar ook om mee naar huis te nemen! Zo kun je thuis nog eens lekker nagenieten van al het lekkers!

Keuze uit 3 verschillende sushi workshopsZelf sushi leren maken? Boek onze Sushi Workshop! Je hebt keuze uit 3 workshops.

 

Aantal personen:
Vanaf 6 personen

Reserveren of Boeken:
Via het offerte formulier

Prijs:
Workshop Subayaku € 25,00 p.p. 

Workshop Yasashii € 35,00 p.p.

Workshop Oishii € 44,50 p.p.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en gebruik van materialen.

Duur:
Workshop Subayaku: 1 à 1,5 uur

Workshop Yasashii: 1,5 à 2 uur

Workshop Oishii: 2 à 2,5 uur